• Home
  • »
  • Bogen
  • »
  • Bearpaw Mohawk Hunter Recurve 56 inches RH-20 lbs

Bearpaw Mohawk Hunter Recurve 56 inches RH-20 lbs

Maak uw keuze
Voor uw gemak
  • i
    Schietklaar maken? (Optioneel) Losse verkoopprijs:€ 7,50 Meer informatie
€ 490,50 incl. BTW

Omschrijving
De Mohawk Hunter Take Down is een legendarische boog!
Over de hele wereld kiezen enthousiaste boogschutters en serieuze boogjagers ervoor om Mohawk-bogen te schieten. Ze zweren bij de prestaties van de Mohawk-bogen, niet alleen omdat ze zorgvuldig zijn vervaardigd door Bodnik-bogen Het maakt niet uit hoe dichtbij of hoe ver je schot is, je kunt erop vertrouwen dat je Mohawk je soepele, consistente trekkingen en krachtige vlakke pijlvluchten geeft.
Onze Mohawk-bogen genieten een indrukwekkende reputatie en elk van hen wordt gedekt door onze solide 30-jarige Bodnik Bows-garantie!
Voor de Mohawk-risers kozen we voor Bubinga vanwege het goede uiterlijk en omdat het massagewicht alle resterende energie na de opname absorbeert.
Daarom kunnen we garanderen dat wanneer je een Mohawk schiet er geen sprake zal zijn van een handschok.
Mohawk risers zijn gemaakt met Bubinga gelamineerd met prachtige contrasterende Maple en Micarta, resulterend in een zeer stijve riser die zorgt voor maximale stabiliteit! "Eye Candy"!
De korte, handige Mohawk Hunter-riser heeft de toepasselijke naam. De prachtige rondingen en sierlijke lijnen van deze compacte riser is een technisch wonder. De perfecte geometrie en balans zorgen voor nauwkeurig schieten met ingebouwde stabiliteit, stabiliteit en vergevingsgezindheid.

In dit geval combineren we deze 13" riser met recurve latten en komen we met de lange Mohawk-recurve-latten aan een 58-inch boog, enmet de korte latten aan 56"

Lengte van de handgreep: 13 inch
Gewicht van het handvat: ongeveer 475 g, (1,05 lbs)
Materiaal hanteren: Bubinga met harde esdoorn en mycarta accentstrepen
Garantie: 30 jaar Bodnik Bows Garantie
Kwaliteit: Duitse kwaliteit

Merk Bearpaw
Titel Mohawk Hunter Recurve 56 inches RH-20 lbs
Maat/grootte 56"
Trekgewicht 20 lbs
Voorkeurshand Rechtshandig
Artikelnummer 5777
Fabrikantnummer 30148