Care Plus Sun Protection face & Lip

€ 11,95 incl. BTW

CARE PLUS SUN PROTECTION FACE AND LIP FACTOR(SPF)50

Gezond de wereld rond! Care Plus is specialist in reizigersbescherming.De producten van Care Plus verminderen insectensteken en overlast.

 

Een 2-in-1 product -speciaal ontwikkeld voor de wintersport- met een hoge factor SPF 30 (hoge bescherming) in de lipbalsem èn SPF 50 (zeer hoge bescherming) in de crème. De kleine tube heeft een handig formaat en past gemakkelijk in de zak van een skibroek.

De Care Plus® Sun Protection Face & Lip SPF 50 bevat naast de (zeer) hoge bescherming ook verzorgende en kalmerende eigenschappen. De crème kalmeert de huid dankzij o.a.

- de Canadian Willowherb™
- Cardiospermum halicacabum
- Echium oil
- elementen van de zonnebloem
- Allantoïne
- Bisabolol
- en Panthenol

De lipbalsem is perfect geschikt om uw schrale of droge lippen te verzachten èn te beschermen tegen de beschadigende Uv-stralen van de zon. Met Vitamine E ter bescherming tegen invloeden van buitenaf en Shea Butter voor een voedende verzorging, is dit een ideaal huidverzorgingsproduct voor koude klimaten.

Zonbeschermend 2-in-1 product in handige reistube
De Sun Protection Face & Lip is ideaal voor een weekendje naar de zon. Het 2-in-1 product bespaart al extra ruimte en dankzij het handige formaat mag het gewoon mee in de handbagage. De reistube is ideaal om gezicht en lippen ook tijdens de reis te blijven verzorgen.

30 minuten vóór blootstelling aan de zon zorgvuldig aanbrengen. Vermijd intensieve zon ( ±11.00 – 15.00 uur). Regelmatig herhalen. Het advies is om voor gebruik de gebruiksvoorwaarden te lezen.

- (zeer) hoge UV-A / UV-B bescherming
- Verzorgend èn kalmerend voor de huid
- Prettige geur (parfum zonder allergenen)
- Anti-oxidant (Vitamine E) 

Merk Care Plus
Titel Sun Protection face & Lip
Maat/grootte 20ml
Artikelnummer 5716