Fällkniven Northern Light Model Thor, Leather Sheath

€ 835,90 incl. BTW

Het lemmet is van gelamineerd VG10 staal, waar de rand is gemaakt van onze inmiddels bekende VG10 staal en de zijkanten bestaan uit hard, all-roestvrij 420J2 staal. Deze combinatie is zonder meer de beste, omdat alle denkbare en gewenste eigenschappen zoals veerkracht weerstand tegen torsie en randen duurzaamheid in een mes zijn samengevoegd.
Het handvat bestaat uit speciaal geselecteerde os-hide: helaas een materiaal dat meestal wordt over het hoofd wordt gezien door de fabrikanten, maar het geeft een zekere en stevige grip. Als de jaren verstrijken krijgt het leer een aantrekkelijke bruine platina kleur. Het wordt niet be?nvloed door olie en oplosmiddelen en ondoordringbaar voor water. Droogte kan leiden tot glimp op het handvat, maar ze verdwijnen als het mes wordt geolied.

Daarom hebben zijn trots op de mogelijkheid om het eerste model in onze nieuwe Northern Lights Series te presenteren - NL1 Thor. Het voelde natuurlijk aan om deze "God" de naam van sterkste en meest krachtige van de Asen de god, de heerser van de woonplaats van de Asen's, Asgard, de sterke, rode baard god van de donder - Thor te geven.

Merk Fällkniven
Titel Northern Light Model Thor, Leather Sheath
Artikelnummer 1565
Fabrikantnummer FK NL1L
EAN code 7340101500348