SRT Dodo . Paris

€ 219,00 incl. BTW

Beschrijving

De Dodo, een dier met een bijzondere uitstraling en aardig voor iedereen. De soort leefde op het eiland Mauritius tot 1680. Het dodo, zoals SRT Targets haar produceert, verwijst naar de versies in de twee meest beroemde musea, de sciences in Londen en Parijs. Vandaar de verschillende kleuren.

Het doel behoort tot categorie 3 met 2 killzones aan de zijkant en 1 killzone op de rug. De 2 killzones aan de voorzijde en de killzone op de achterzijden zijn categorie 4. De aanwezigheid van een groot aantal killzones en de verscheidenheid van kleuren, geeft u de mogelijkheid uit diverse posities te schieten en stelt u in staat om het doel te gebruiken in verschillende standen waardoor het doel duurzaam in gebruik is. De zachte uitstraling en de het wereldwijde gebruik van Dodo’s in tekenfilms maakt het ideaal voor boogschieten parcours voor kinderen en gezinnen. Ze zullen het geweldig vinden.

SRT begon in 1994 met het ontwikkelen van 3D doelen, inmiddels is het de leider op de Europese markt. De doelen zijn uiteraard gemaakt van hoge kwaliteit schuim en ondergaan strenge kwaliteitseisen. De doelen worden anatomisch zo correct mogelijk nagemaakt en er worden onder andere dieren gekozen die in Europa voorkomen om een zo realistisch mogelijke jachtsituatie na te kunnen bootsen.

Eigenschappen

Hoogte: 65 cm
Breedte: 65 cm
Aantal killzones: 6
Categorie: III

Merk SRT
Titel Dodo . Paris
Maat/grootte Cat.3
Materiaal Polyeruthaan
Artikelnummer 5677