Care Plus After Sun .

€ 11,95 incl. BTW

AFTER SUN 100 ML 
Je huid heeft het flink te verduren wanneer je deze blootstelt aan de zon: je huid droogt er behoorlijk van uit. Verzorg je huid en herstel de vochtbalans na het zonnen met een goede aftersun lotion! Met de Sun Protection After Sun van Care Plus verzorg je je huid optimaal na het zonnen en verleng je je zongebruinde teint. 


GOEDE AFTERSUN LOTION
De Sun Protection After Sun is een ideaal product voor de huid die is blootgesteld aan de zon. Neem na het zonnen een frisse douche en smeer je daarna in met een goede aftersun lotion. Met de Sun Protection After Sun van Care Plus haal je een professioneel product in huis! Deze voedende aftersun lotion heeft verzachtende, verzorgende, verkoelende én kalmerende eigenschappen, dankzij de unieke ingrediënten. Deze lotion is zeer geschikt voor de gevoelige huid. De Sun Protection After Sun zit in een handige verpakking van 100 ml: deze past gemakkelijk in elke tas en mag mee in je handbagage tijdens het vliegen. 


LAAT JE HUID HERSTELLEN MET EEN GOEDE AFTERSUN LOTION 
Smeer je regelmatig en uiterst zorgvuldig in met een professioneel zonnebrandproduct van Care Plus voor de optimale zonbescherming en vergeet je lippen niet. Hoe gevoeliger de huid, hoe eerder deze uitdroogt door de genadeloze UV-stralen. Een goede aftersun heeft meer effect dan je denkt! Voedt, verkoel, verzacht én kalmeer je huid met Sun Protection After Sun om je huid optimaal te laten herstellen na het zonnen.

VOORDELEN:
 ✓Hydrateert de huid na het zonnen
✓ Verzacht, verkoelt en kalmeert de huid na het zonnen
✓ Verlengt de zongebruine tint
✓ Geschikt voor de gevoelige huid
✓ Met unieke ingrediënten als canadian willow herb, cardiospermum halicacabum, echium olie, elementen van de zonnebloem, aloë vera, allantoïne, bisabolol en panthenol
✓ Handige verpakking van 100 ml: mag mee in je handbagage tijdens het vliegen

Merk Care Plus
Titel After Sun .
Maat/grootte 100 ml
Artikelnummer 5715