Care Plus Click Away

€ 8,95 incl. BTW

CARE PLUS CLICK-AWAY
Smeer je jezelf niet goed in en neem je onvoldoende maatregelen, dan kun je een insectenbeet oplopen. Heb je last van zwelling, roodheid, irritatie of jeuk na een insectensteek of kwallenbeet? Gebruik dan de Click-Away van Care Plus! Dit handige apparaatje kan jeuk en zwelling na een muggenbeet of een wespen- of bijensteek verminderen. Al binnen enkele minuten.

CLICK-AWAY: NA EEN INSECTENBEET
Met de Click-Away kun je symptomen zoals jeuk en zwelling na een insectenbeet snel en gemakkelijk bestrijden. Zet dit innovatieve apparaatje op de insectensteek of -beet en klik de zwarte knop vijf keer in. De Click-Away geeft een klein schokje met een hoog voltage en een laag ampère op de plaats van de insectenbeet. Het schokje wordt veroorzaakt door kwartskristallen en zorgt ervoor dat het lichaam geen histamine meer aanmaakt. De jeuk en zwelling verminderen al na enkele minuten. Eventueel kun je de Click-Away tien minuten later nogmaals gebruiken. 

MULTIFUNCTIONEEL VOOR THUIS EN OP REIS
De Click-Away is speciaal ontwikkeld voor gebruik na een muggenbeet, bijensteek, wespensteek of kwallenbeet. Het helpt om jeuk en zwelling na een insectenbeet te verminderen. Dit slimme apparaatje heeft geen batterijen nodig en kan wel 1000x gebruikt worden. Een perfect alternatief voor als je liever geen crèmes of chemicaliën gebruikt. De Click-Away is klinisch getest en veilig voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar. Je medicijnkastje is niet compleet zonder deze Click-Away. En natuurlijk gaat-ie ook mee op reis. De compacte en ultralichte Click-Away bewaar je bij je EHBO set of neem je gewoon mee in je tas. Superhandig!

VOORDELEN:
✓ Ideaal hulpmiddel voor na de insecten- of kwallenbeet, thuis of op reis
✓ Helpt jeuk en zwelling verminderen
✓ Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar
✓ Eenvoudig in gebruik
✓ Geeft geen vlekken
✓ Licht en compact apparaatje (18 gram, 80 x 27 x 180 mm) 
✓ Geen batterijen nodig
✓ Geen houdbaarheidsdatum

Merk Care Plus
Titel Click Away
Artikelnummer 5707