Nijora schacht Taperon Crust 12x spine 500

Passende componenten
€ 139,00 incl. BTW

Premium universele conische / taps toelopende Carbonschacht, visuele optiek, hoogste prestaties.
De nieuwe Nijora Taperon Crust carbon shaft heeft een speciale wikkeling, deze is aan de nokzijde dunner dan aan de insert zijde.
Binnenin is het echter lineair 0,245 inch / 6,20 mm.
Dit is dus een taps toelopende conische vorm.
Bijzonder aan de Taperon Crust is ook de dubbele coating: aan het achterste uiteinde van de schacht met een lengte van 8 inch is deze voorzien van een witte 2-componenten coating om de vorm en kleur van de veren optimaal aan te passen aan de persoonlijke smaak .
Het zal onmiskenbaar uniek zijn.
Dan naadloos over in een prachtig houtdecor met een fijne nerf, die bedrieglijk lijkt op de natuurlijke kleur van het hout.
Dankzij deze nieuw ontwikkelde structuur met speciale koolstoflaagvezels, stabiliseert de Taperon-schacht sneller en heeft hij een nog vlakkere vluchtbaan in vergelijking met een normale cilindrische schacht met hetzelfde gewicht en dezelfde spinewaarden.
De shacht is gemaakt van 100% carbon met behulp van cross-wound technologie, realiseert een supersnelle pijlvlucht met een nog vlakkere paraboolbaan, maximale precisie en een optimaal shaftgewicht grain/inch maken het een unieke shaft op de Europese markt. Taperon Crust heeft een lengte van 33 inch.
De binnendiameter is de standaardmaat 0,245 inch = 6,22 mm.

crust

 

 

 

spines tabel Carbon

 

Merk Nijora
Titel schacht Taperon Crust 12x spine 500
Kleur Houtkleur
Maat/grootte 6,22mm/0,245"
Lengte 33"
Artikelnummer 7515