Spiderbow Tornado RH Sunrise

Maak uw keuze
€ 649,00 incl. BTW

SPIDERBOWS Tornado - 64 inch - 20-50 lbs - Recurveboog uit één stuk

Recurvebogen uit één stuk hebben een lange traditie bij SPIDERBOWS. Tijdens de ontwikkeling lag de focus altijd op uitstekende prestaties en aangenaam schietgedrag. Een aantrekkelijk ontwerp gecombineerd met de nieuwste werparmtechnologie en het beste vakmanschap kenmerken niet alleen de eendelige recurveboog Tornado, maar alle bogen van het merk SPIDERBOWS.

Met een lengte van 64 inch is de Tornado een moderne recurveboog uit één stuk die met zijn elegante uiterlijk de perfecte balans weet te vinden tussen harmonieuze vorm en optimale prestaties. Het greepgedeelte bestaat uit halvemaanvormige elementen van grijs Actionwood, gescheiden door een centrale streep van gekleurd Teknowood. De middelste laag hout is omgeven door twee Micarta lagen van slechts 2 mm dik, die het gewicht verhogen en zorgen voor een optimale versteviging van het middenstuk. Alles om het comfort te verhogen en de nodige stijfheid in het gripgebied te brengen.

De kern van de werparmen in sandwichconstructie bestaat uit bamboe, waarop hoogwaardig, zwart glaslaminaat ligt. Deze constructie en de speciale, SPIDERBOWS eigen werparmgeometrie resulteren in werparmen met zeer goede schieteigenschappen.

In de carbonvarianten vult SPIDERBOWS de bamboe kern aan met een laag carbonlaminaat van slechts 1,2 mm dik. Deze speciale werparmconstructie heeft een aantal voordelen: naast een maximale torsiestijfheid garandeert het een extreem vergevingsgezind schietgedrag en zeer hoge werpsnelheden van de pijl.

SPIDERBOWS - Het merk in één oogopslag

100% Made in Europe - Voor Spiderbows zijn constante kwaliteit en verwerking op het hoogste niveau de doorslaggevende factoren om te voldoen aan de hoge eisen die we onszelf stellen. Om deze reden heeft Spiderbows besloten om hun bogen exclusief in Europa te vervaardigen. De bogenmakerij overtuigt met een maximum aan ervaring en vakmanschap. In combinatie met de beste materialen creëert Spiderbows unieke en handgemaakte juwelen van het boogschieten.

Bogenlengte: 64 inch

trekgewicht: 20-50 lbs ( in stappen van 5 lbs)

Standhoogte: 7,50-8,00 Zoll

Min. Pfeilgewicht: 7gr/lbs

Material (Mittelstück): Actionwood, Teknowood, Micarta

Material (Standaard-Werparmen): Bamboe, Fiberglas

Material (Carbon-Werparmen): Bamboe, Carbon (tussenlaag), Fiberglas

Fast Flight pees mogelijk

Als Rechts- en Linkshandig model verkrijgbaar.

 

Merk Spiderbow
Titel Tornado RH Sunrise
Kleur Oranje
Maat/grootte 64"
Trekgewicht 20-60 lbs
Voorkeurshand Rechtshandig
Artikelnummer 7860_kopie