Beier Ebony RH-20 lbs

Maak uw keuze
Schietklaar maken
€ 1258,00 incl. BTW

De Ebony is een echte koninklijke long bow:. Deze boog is gekroond vanwege zijn overduidelijke kracht, strakke werpkracht, soepele ergonomie en een keuze aan koninklijke materialen.
Dit alles maakt de Ebony King of the Longbows.
Het middelste deel van onze majestueuze handboog is gemaakt van zwart ebbenhout gecombineerd met extra harde, verwrongen esdoorn als decoratieve verstijvers.
Een sensationeel detail aan deze handboog is het witte ebbenhout als afdeklaminaat. De sterke en wilde houtkorrels maken wit ebbenhout uniek. Het komt alleen voor in Cambodja en is wereldwijd het meest waardevolle hout.
Een perfecte combinatie.
Beier heeft met de longbow Ebony een adembenemend mooie boog gerealiseerd. Het zwart-witte ebbenhout met de heldere ingelegde esdoorn in het middengedeelte maakt van deze boog een lust voor het oog!

De Ebony is een uitstekend voorbeeld van wat er mogelijk is bij het maken van traditionele bogen. Deze longbow is professioneel gebouwd door Bogensport Beier onder het label "By Beier Germany", het merk voor de veeleisende boogschutter.
De longbow Ebony behoort tot de serie "Bogen voor generaties" met een garantie die geen enkele andere bogenbouwer biedt: 100 jaar garantie! 

 
De materiaalcombinatie van deze 68 inch lange Ebony maakt het tot een absolute wensboog. Zelfs voor de meest veeleisende boogschutter of de meest veeleisende boogjager is de Ebony een perfecte boog. 
In dit topmodel is bamboe gelijmd in het kernlaminaat en rust het op het adembenemend mooie witte ebbenhout.
De Ebony staat voor hoge pijlsnelheden. De boog wordt afgeleverd met een Whisper String.

Eigenschappen:
Booglengte: 68 inch
Middendeel: zwart ebbenhout met esdoorn en frontoverlay
Handvat: locatiegreep
Werparm laminaat: bamboe
Bovenlaminaat: wild wit ebbenhout
Trekgewichten: 20 tot 60 lbs
Stand hoogte: 7,00 tot 7,50 inch
Maximale verlenglengte: 32,5 inch
String: Fast Flight - levering met Whisper String
 

 

Merk Beier
Titel Ebony RH-20 lbs
Maat/grootte 68"
Trekgewicht 20 lbs
Voorkeurshand Rechtshandig
Artikelnummer 5967